Παρά θίν αλός - Johnny K. Studio - Γραφικές τέχνες & ιστοσελίδες
Στο Johnny K. Studio εξειδικευόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με τη γραφιστική και το διαδίκτυο. Όλες οι δουλειές μας έχουν ως βάση την εκτενή έρευνα πάνω στο κάθε αντικείμενο και συνδυάζουν καινοτόμες ιδέες με υψηλή αισθητική.
graphic design, γραφικές τέχνες, γραφίστας, εταιρική ταυτότητα, λογότυπο, ιστοσελίδα, newsletter, letterpress, βαθυτυπία, κάρτα, website, αφίσες, γραφίστας
16018
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16018,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Παρά θίν αλός

Κατηγορία
Ιστοσελίδες, Λογότυπο

Οι Παρά θιν’ αλός παίζουν αυθεντικά αιγαιοπελαγίτικα ακούσματα, και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει απο το λογοτυπό τους το καραβάκι και το μπλέ της θάλασσας. Έτσι συνδέοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο και σε minimal γραμμές, ολοκληρώσαμε την ιδέα, προσθέτοντας πανιά απο νότες στο καραβάκι, που σε ταξιδεύει σε μουσικά μέρη απαράμιλλης ομορφιάς.

 

Με άξονα την ίδια φιλοσοφία και με μία γερή δόση Αιγαίου, σχεδιάσαμε και την ιστοσελίδα τους, όπου ο επισκέπτης μπορεί με εύχρηστο τρόπο να περιπλανηθεί στον πλούσιο μουσικό κόσμο του σχήματος.