Προσκλητήριο γάμου Letterpress

Ένα μοναδικό προσκλητήριο για ένα μοναδικό ζευγάρι!

Η Τάνια ήθελε ένα μοναδικό προσκλητήριο για τον γάμο της με τον Θοδωρή και εκείνος δεν θα της χάλαγε το χατήρι!

 

Στην αρχή ήταν όλα θολά. Λίγο η απόσταση μεταξύ μας (Αγγλία – Αθήνα) λίγο το concept που δεν υπήρχε.. Με μια ατάκα της Τάνιας όμως όλα θα έμπαιναν σε μια σειρά. «Κάτι Ρετρό αλλά όχι κοινότυπο. Σαν παλιά φωτογραφία ή κάρτ ποστάλ.» Η ιδέα είχε αρχίσει ήδη να σχηματίζεται στον αέρα. Η μακέτες άρχισαν να σχεδιάζονται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για τη φωτογράφηση. Ο χρόνος περιορισμένος και η βροχές ασταμάτητες. Μετά απο δύο Σαβ/κα και τρείς συνολικά απόπειρες το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω απο ικανοποιητικό. Το προσκλητήριο ήταν έτοιμο για την τελική ευθεία της δημιουργίας του.

Letterpress

Για να δώσουμε έναν ιδιαίτερο τόνο στο προσκλητήριο σχεδιάσαμε την σφραγίδα του με σκοπό να εφαρμοστεί στο προσκλητήριο με βαθυτυπία, δίνοντας του έτσι μια αίσθηση ζωντάνιας.

Βαφή ακμών

Σε συνδιασμό με τη βαθυτυπία και για να αναδείξουμε όμορφα το πάχος του προσκλητηρίου επιλέξαμε τη βαφή των ακμών του με το ίδιο χρώμα, κανοντάς το έτσι να ξεχωρίσει.

Λεπτομέρεια

Ο γάμος θα γινόταν στην Θεσ/νίκη, γενέτειρα και των δύο. Σχεδιάζοντας το προσκλητήριο, ψάξαμε και βρήκαμε ένα γραμματόσημο του 1927, που απεικόνιζε τον Λευκό Πύργο. Πραγματικά εκεί νιώσαμε όλοι πως «η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά».

Ειδικός φάκελος

Για το τέλος σχεδιάσαμε έναν ειδικό φάκελο εποχής, που εφάρμοζε επακριβώς στις λεπτομέρειες του προσκλητηρίου και αφού το δέσαμε σταυρωτά με σπάγκο, είμασταν σίγουροι οτι το αποτέλεσμα θα εντυπωσίαζε!

Ημερ/νία
Κατηγορία
Έντυπο