Σελιδοποίηση βιβλίου - Johnny K. Studio - Γραφικές τέχνες & ιστοσελίδες
Στο Johnny K. Studio εξειδικευόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με τη γραφιστική και το διαδίκτυο. Όλες οι δουλειές μας έχουν ως βάση την εκτενή έρευνα πάνω στο κάθε αντικείμενο και συνδυάζουν καινοτόμες ιδέες με υψηλή αισθητική.
graphic design, γραφικές τέχνες, γραφίστας, εταιρική ταυτότητα, λογότυπο, ιστοσελίδα, newsletter, letterpress, βαθυτυπία, κάρτα, website, αφίσες, γραφίστας
15691
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15691,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Σελιδοποίηση βιβλίου

Ημερ/νία
Κατηγορία
Ειδικές κατασκευές, Έντυπο

Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε εξαιρέσεις αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.. Η συνεργασία μας με τον Κ. Ζιακόπουλο ήταν το κάτι άλλο.

 

Τον κ. Δημήτρη τον γνωρίζαμε μόνο μέσω της τηλεόρασης και του μετεωρολογικού δελτίου. Όταν τον γνωρίσαμε και απο κοντά είδαμε πως είναι το ίδιο αξιαγάπητος. Ευγενικός, καλοσυνάτος, με φοβερές γνώσεις αλλα και χιούμορ. Το βιβλίο μας παίδεψε λιγάκι, λόγω του ότι έπρεπε να επισπεύσουμε την έκδοσή του και οι -πολλές έως άπειρες- διορθώσεις του μας καθυστερούσαν. Παρ’όλα αυτά η κάθε φορά που βρισκόμασταν ήταν πολύ ευχάριστη και έτσι, μετά απο τόση επίπονη δουλειά, εντέλει τα καταφέραμε! Με τόση μελέτη κάτι μάθαμε κι εμείς για τον καιρό, από ένα βιβλίο (το τρίτο της τριλογίας) πολύ ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με την μετεωρολογία και τα καιρικά φαινόμενα.