Βαφή ακμών - Johnny K. Studio - Γραφικές τέχνες & ιστοσελίδες
Στο Johnny K. Studio εξειδικευόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με τη γραφιστική και το διαδίκτυο. Όλες οι δουλειές μας έχουν ως βάση την εκτενή έρευνα πάνω στο κάθε αντικείμενο και συνδυάζουν καινοτόμες ιδέες με υψηλή αισθητική.
graphic design, γραφικές τέχνες, γραφίστας, εταιρική ταυτότητα, λογότυπο, ιστοσελίδα, newsletter, letterpress, βαθυτυπία, κάρτα, website, αφίσες, γραφίστας
15699
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15699,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Βαφή ακμών

Ημερ/νία
Κατηγορία
Ειδικές κατασκευές, Έντυπο

Το edge painting δεν είναι κάτι καινούριο– εδώ και αιώνες οι τυπογράφοι διακοσμούσαν τις ακμές των βιβλίων με χρυσό, για να αναδείξουν την πολυτιμότητά τους.

 

Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη τεχνική γίνεται ξανά όλο και πιο δημοφιλής, και αποκτά σύγχρονη αισθητική. Η ουσία της είναι πολύ απλή και προσιτή:

Βάφουμε τις ακμές σε επαγγελματικές κάρτες και προσκλητήρια, αναβαθμίζοντας τη συνολική εικόνα της δουλειάς. Είτε επιλέξετε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο είτε μια έντονη αντίθεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αυτή, το αποτέλεσμα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και όλοι θα μιλάνε γι’αυτό.