Ειδικά χαρτιά / Ειδικές εφαρμογές - Johnny K. Studio - Γραφικές τέχνες & ιστοσελίδες
Στο Johnny K. Studio εξειδικευόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με τη γραφιστική και το διαδίκτυο. Όλες οι δουλειές μας έχουν ως βάση την εκτενή έρευνα πάνω στο κάθε αντικείμενο και συνδυάζουν καινοτόμες ιδέες με υψηλή αισθητική.
graphic design, γραφικές τέχνες, γραφίστας, εταιρική ταυτότητα, λογότυπο, ιστοσελίδα, newsletter, letterpress, βαθυτυπία, κάρτα, website, αφίσες, γραφίστας
15698
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15698,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Ειδικά χαρτιά / Ειδικές εφαρμογές

Η επαγγελματική κάρτα είναι η πρώτη είκονα σας προς τους πελάτες. Μια προσεγμένη και καλοτυπωμένη κάρτα μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε απο την πρώτη στιγμή.

 

Σχεδιασμός
Το Α και το Ω σε μία κάρτα είναι ο σχεδιασμός της. Σχεδιασμός μιας κάρτας όμως, είναι η συνολική παρουσιάση της απο την δημιουργική ιδέα έως την υλοποίηση της. Διότι στον κάθε σχεδιασμό μιας κάρτας, είναι όλα αλληλένδετα μεταξύ τους και όχι απλά συμπληρωματικά.

 

Χαρτί
Η ποικιλία των ειδών χαρτιού που είναι διαθέσιμα μπορεί να σας εκπλήξει! Παρ’όλα αυτα η επιλογή του κατάληλλου χαρτιού πρέπει να γίνεται προσεκτικά και συνδιάστικα με τον σχεδιασμό της κάθε κάρτας (χρώματα, εφαρμογές), έτσι ώστε να την αναδυκνείει.

 

Ειδικές εφαρμογές
Μια ειδική εφαρμογή, ταιριαστά εφαρμοσμένη, μπορεί να κάνει σίγουρα την κάρτα να ξεχωρίσει. Μία ελαφριά χρυσοτυπία ή ασημοτυπία, μια βαθυτυπία (letterpress) στο λογότυπο, γενικά κάτι ιδιαίτερο και όχι υπερβολικό, ανάλογα τη κάρτα και τον σχεδιασμό της.

 

Λεπτομέρεια
Η λεπτομέρεια μπορέι και κάνει τη διαφορά. Ακόμα και σε ένα minimal σχεδιασμό ένα έξυπνο κοπτικό, ένα extra πάχος ή μία βαφή ακμών, είναι λεπτομέρειες που κάνουν την κάρτα να ξεχωρίσει, δινοντάς της έναν ιδιαίτερο τόνο.

Ημερ/νία
Κατηγορία
Ειδικές κατασκευές, Κάρτα