Γιάννης Χαρούλης - Johnny K. Studio - Γραφικές τέχνες & ιστοσελίδες
Στο Johnny K. Studio εξειδικευόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με τη γραφιστική και το διαδίκτυο. Όλες οι δουλειές μας έχουν ως βάση την εκτενή έρευνα πάνω στο κάθε αντικείμενο και συνδυάζουν καινοτόμες ιδέες με υψηλή αισθητική.
graphic design, γραφικές τέχνες, γραφίστας, εταιρική ταυτότητα, λογότυπο, ιστοσελίδα, newsletter, letterpress, βαθυτυπία, κάρτα, website, αφίσες, γραφίστας
15757
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15757,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Γιάννης Χαρούλης

Κατηγορία
Έντυπο

Σχεδιασμός αφίσας για τον Γιάννη Χαρούλη.

 

Ένα από τα πράγματα που μας υπενθυμίζουν πάντα ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, είναι η ανακοίνωση των συναυλιών των αγαπημένων μας καλλιτεχνών!

 

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιάννη Χαρούλη ξεκινάει και αυτή σύντομα, και για ακόμη μια χρονιά τις αφίσες που θα γεμίσουν τους τοίχους της πόλης έχει επιμεληθεί το Johnny K. Studio. Εμείς, δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει για τόσα συνεχή χρόνια!