Studio

Johnny K. Studio

Στο Johnny K. Studio εξειδικευόμαστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γραφιστική και το διαδίκτυο. Οι δουλειές μας ξεκινούν πάντα με έρευνα πάνω στο αντικείμενο και συνδυάζουν καινοτόμες ιδέες με υψηλή αισθητική. Με αυτή τη διαδικασία ανακαλύπτουμε τον ξεχωριστό χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης και σχεδιάζουμε μια δυναμική πρόταση που τον αναδεικνύει και τον προωθεί στο κοινό της. Ανάμεσα στους πελάτες μας θα βρει κανείς από νέες επιχειρήσεις που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα μέχρι εταιρίες με μακροχρόνια παρουσία στους τομείς τους. Έχοντας συνεχή επαφή με τον πελάτη και σταθερή παρουσία σε όποιες ανάγκες προκύπτουν, διατηρούμε ισχυρές και επιτυχημένες συνεργασίες.

Η δουλειά μας

Βασικός άξονας στη δουλειά μας, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, υλοποιούμε οποιοδήποτε project άμεσα και αποτελεσματικά. Φροντίζουμε να μη θυσιάζουμε την ποιότητα και την αισθητική των υπηρεσιών μας χάριν της ταχύτητας αλλά και να κρατάμε ικανοποιητική τη σχέση ποιότητας-τιμής. Eτσι δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να δει της ιδέες του να παίρνουν μορφή από το αρχικό σχέδιο στο χαρτί μέχρι την τελική τους εφαρμογή.

gs

Οι συνεργάτες μας

Η ομάδα μας αποτελείται από κορυφαίους στο είδος τους συνεργάτες με τους οποίους έχουμε μακροχρόνια συνεργασία και ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από φωτογράφους και τυπογράφους μέχρι social media specialists, βρίσκονται όλοι στη διάθεσή μας και με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους καταρτίζουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.